Air Teluk Hessa, Air Batu, Asahan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Air Teluk Hessa
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Kacamatan Air Batu

Air Teluk Hessa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Air Batu, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Air Batu, Asahan


Gnome-home.svg