Air Tenang, Air Hangat, Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Air Tenang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanAir Hangat

Air Tenang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Air Hangat, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Air Hangat, Kerinci


Gnome-home.svg