Akat, Asmat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Akat
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiPapua
KabupaténAsmat
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri91.18.04
Désa/kalurahan-

Akat nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Asmat, Propinsi Papua, Indonésia. Citakan:Akat, Asmat