Alue Buket, Lhoksukon, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Alue Buket
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanLhoksukon

Alue Buket nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lhoksukon, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Lhoksukon, Aceh Utara


Gnome-home.svg