Alue Dua, Nisam Antara, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Alue Dua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanNisam Antara

Alue Dua nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Nisam Antara, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Nisam Antara, Aceh Utara


Gnome-home.svg