Alue Dua Muka O, Idi Rayeuk, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Alue Dua Muka O
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanIdi Rayeuk

Alue Dua Muka O nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Idi Rayeuk, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Idi Rayeuk, Aceh Timur


Gnome-home.svg