Alue Gadeng, Birem Bayeun, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Alue Gadeng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanBirem Bayeun

Alue Gadeng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Birem Bayeun, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Birem Bayeun, Aceh Timur


Gnome-home.svg