Alue Gadeng, Darul Aman, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Alue Gadeng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Aman

Alue Gadeng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Aman, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Darul Aman, Aceh Timur


Gnome-home.svg