Alue Gajah, Darul Hikmah, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Alue Gajah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanDarul Hikmah

Alue Gajah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Hikmah, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Darul Hikmah, Aceh Jaya


Gnome-home.svg