Alue Gampong, Tanah Luas, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Alue Gampong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanTanah Luas

Alue Gampong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tanah Luas, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Tanah Luas, Aceh Utara


Gnome-home.svg