Alue Rangan, Sungai Raya, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Alue Rangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanSungai Raya

Alue Rangan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sungai Raya, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Sungai Raya, Aceh Timur


Gnome-home.svg