Alue Raya, Rantau Selamat, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Alue Raya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanRantau Selamat

Alue Raya nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Rantau Selamat, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Rantau Selamat, Aceh Timur


Gnome-home.svg