Alycia Ferryana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alycia Ferryana
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2014 - 2016
LébelJKT48 Project (2014 - 2016)

Alycia Ferryana (gumelar di Jakarta, 22 Méi 1998; umur 23 taun) atanapi anu biasa dikenal ku Cia mangrupikeun urut anggota JKT48 generasi katilu ti Jakarta, anjeunna sakaligus jadi anggota JKT48 dina 15 Maret 2014 2014. Nepi ka 1 Pebruari 2016.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg