Amber Heard

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Amber Heard
Heard, 2018
GumelarAmber Laura Heard
22 April 1986 (1986-04-22) (yuswa 34)
Austin, Texas, Amerika Serikat
PadumukanLos Angeles, California, Amerika Serikat
Ngaran landianAmber Laura Depp[1]
Amber van Ree[2]
PagawéanAktris
Taun aktip2003–ayeuna
PasanganJohnny Depp (m. 2015; div. 2017)
MitraTasya van Ree (2008–2012)

Amber Heard (gumelar di Austin, Texas, 22 April 1986; umur 34 taun) mangrupa saurang aktris tina Amérika Serikat. Dilahir sareng digedékeun di Texas, anjeunna debut pilem na dina ngarojong peran leutik dina drama olahraga Friday Night Lights (2004), dituturkeun ku séri peran sanésna dina televisi sareng pilem. Peran utama kahijina nyaéta dina pilem horor All the Boys Love Mandy Lane (2006), tapi éta henteu dileupaskeun di Amérika Serikat dugi ka 2013 kusabab masalah distribusi. Peran utama anu kadua na sumping dina séri tivi The CW Hidden Palms (2007). Anjeunna ngamimitian karirna dina widang pilem saprak sababaraha taun 2003.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg