Johnny Depp

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Johnny Depp
Depp, 2013
GumelarJohn Christopher Depp II
9 Juni 1963 (1963-06-09) (yuswa 57)
Owensboro, Kentucky, Amerika Serikat
PadumukanLos Angeles, California, Amerika Serikat
PagawéanAktor, produser, musisi
Taun aktip1984–ayeuna
PasanganLori Anne Allison
(m. 1983; cerai 1985)
Amber Heard
(m. 2015; cerai 2016)
MitraVanessa Paradis (1998–2012)
Anak2
Karir musik
AliranRock
Alat musikgitar
Maén diRock City Angels, P, Hollywood Vampires

John Christopher Depp II (gumelar 9 Juni 1963; umur 57 taun)[1] nyaéta aktor asal Amérika, produser, sareng musisi. Anjeunna parantos dicalonkeun sapuluh Golden Globe Awards, meunang salah saurang Actor Pangalusna pikeun pagelaran peran gelar dina Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007), sareng parantos dicalonkeun pikeun tilu Anugrah Akademi pikeun Actor Pangalusna, sareng sanésna accolades. Anjeunna dianggap salaku salah sahiji béntang pilem pangbadagna di dunya.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Johnny Depp Biography (1963–)". FilmReference.com. Diakses tanggal 1 Februari 2015. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg