Ambit, Situraja, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Ambit

Peta lokasi Ambit
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Situraja
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Ambit nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Situraja, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Ambit mangrupakeun hasil pamekaraan Désa Sukaambit, anu waktu harita nu jumeneng janten Kuwu (Kepala Desa), nyaeta Bapa Sukon. Salajengna dimekarkeun jadi 2 désa, Désa Sukatali jeung Desa Ambit. Kuwu hasil pinilih rakyat nyaéta Soma Sukayat, Iling Supandi, Rudiana,S.IP, jeung Yeyet Mimih Kusmiati. Rudiana mangrupakeun kuwu pangorana, anu diistrénan jadi kades dina umur 27 taun. Sedengkeun Yeyet Mimih Kusmiati mangrupakeun awéwé munggaran anu jadi Kuwu Ambit.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg