Amr Diab

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Amr Diab
عمرو دياب
عمرو عبد الباسط عبد العزيز دياب
GumelarAmr Abdel Baset Abdel Aziz Diab
11 Oktober 1961 (1961-10-11) (yuswa 60)
Mesir Port Said, Mesir
Ngaran landianAmr Diab
Pagawéanpanyanyi, aktor
Taun aktip1983 - ayeuna

Amr Abdel Baset Abdel Aziz Diab langkung dikenal salaku Amr Diab (Basa Arab: عمرو عبد الباسط عبد العزيز دياب‎; gumelar di Port Said, Mesir, 11 Oktober 1961; umur 60 taun) nyaéta saurang aktor sareng panyanyi Mesir.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg