Anak Ratu Aji, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anak Ratu Aji
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.02.27
Désa/kalurahan-

Anak Ratu Aji nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Anak Ratu Aji, Lampung Tengah