Anak Ratu Aji, Lampung Tengah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Anak Ratu Aji

Peta lokasi Kacamatan Anak Ratu Aji
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Anak Ratu Aji nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Anak Ratu Aji, Lampung Tengah


Nuvola filesystems folder home.png