Anak Tuha, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anak Tuha
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.02.21
Désa/kalurahan-

Anak Tuha nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Anak Tuha, Lampung Tengah