Ancolmekar, Arjasari, Bandung

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Ancolmekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanArjasari

Ancolmekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Arjasari, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg