Andir, Balééndah, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Andir
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Balééndah

Andir nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Balééndah, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg