Andir, Balééndah, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Andir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBalééndah

Andir nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Balééndah, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg