Angry Birds

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Angry Birds nyaéta kaulinan vidéo nu awalna dina aplikasi iPad/iPhone, tapi ayeuna geus dirilis dina rupa-rupa média. Kaulinan ieu geus dipaké leuwih ti 100 yuta pamaké.[1]

Catetan suku[édit | édit sumber]


Nulis.jpg