Antapani, Cicadas, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Antapani
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanCicadas

Antapani nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cicadas, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg