Argapura, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Argapura
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténMajalengka
Lega60,56 Kilométer pasagi
Pangeusi34.234 jalma
Kapadetan565 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.10.05
Désa/kalurahan14

Argapura nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Administratip[édit | édit sumber]

Di handap ieu daptar Kalurahan atawa désa nu aya di Kacamatan Argapura:

  1. kalurahan/désa Argalingga (Kodepos : 45462)[1]
  2. kalurahan/désa Argamukti (Kodepos : 45462)[1]
  3. kalurahan/désa Cibunut (Kodepos : 45462)[1]
  4. kalurahan/désa Cikaracak (Kodepos : 45462)[1]
  5. kalurahan/désa Gunungwangi (Kodepos : 45462)[1]
  6. kalurahan/désa Haurséah (Kodepos : 45462)[1]
  7. kalurahan/désa Heubeulisuk (Kodepos : 45462)[1]
  8. kalurahan/désa Mekarwangi (Kodepos : 45462)[1]
  9. kalurahan/désa Sadasari (Kodepos : 45462)[1]
  10. kalurahan/désa Sagara (Kodepos : 45462)[1]
  11. kalurahan/désa Sukadana (Kodepos : 45462)[1]
  12. kalurahan/désa Sukasari Kaler (Kodepos : 45462)[1]
  13. kalurahan/désa Sukasari Kidul (Kodepos : 45462)[1]
  14. kalurahan/désa Tejamulya (Kodepos : 45462)[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n (id)Organisasi.org diakses 3 Agustus 2015