Argapura, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Argapura

Peta lokasi Kacamatan Argapura
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Majalengka
Camat Amay Kamaludin, S.Sos.
Lega 60,56 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 565 jiwa/km²
Kalurahan/désa 14


Argapura nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Administratip[édit | édit sumber]

Di handap ieu daptar Kalurahan atawa désa nu aya di Kacamatan Argapura:

  1. kalurahan/désa Argalingga (Kodepos : 45462)[1]
  2. kalurahan/désa Argamukti (Kodepos : 45462)[1]
  3. kalurahan/désa Cibunut (Kodepos : 45462)[1]
  4. kalurahan/désa Cikaracak (Kodepos : 45462)[1]
  5. kalurahan/désa Gunungwangi (Kodepos : 45462)[1]
  6. kalurahan/désa Haurséah (Kodepos : 45462)[1]
  7. kalurahan/désa Heubeulisuk (Kodepos : 45462)[1]
  8. kalurahan/désa Mekarwangi (Kodepos : 45462)[1]
  9. kalurahan/désa Sadasari (Kodepos : 45462)[1]
  10. kalurahan/désa Sagara (Kodepos : 45462)[1]
  11. kalurahan/désa Sukadana (Kodepos : 45462)[1]
  12. kalurahan/désa Sukasari Kaler (Kodepos : 45462)[1]
  13. kalurahan/désa Sukasari Kidul (Kodepos : 45462)[1]
  14. kalurahan/désa Tejamulya (Kodepos : 45462)[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n (id)Organisasi.org diakses 3 Agustus 2015




Nuvola filesystems folder home.png