Arongan Lambalek, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Arongan Lambalek

Peta lokasi Kacamatan Arongan Lambalek
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Arongan Lambalek nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Barat Citakan:Arongan Lambalek, Aceh Barat


Nuvola filesystems folder home.png