Artika Sari Devi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Artika Sari Devi
GumelarArtika Sari Devi Kusmayadi
29 Séptémber 1979 (1979-09-29) (yuswa 41)
Indonésia Pangkal Pinang, Bangka Belitung, Indonésia
Ngaran landianArtika
Pagawéanaktris
Taun aktip2004 - ayeuna
PasanganBaim
AnakSarah Ebiela Ibrahim
Dayana Zoelie Ibrahim

Artika Sari Devi Kusmayadi langkung dikenal salaku Artika Sari Devi (gumelar di Pangkalpinang, Bangka Belitung, 29 Séptémber 1979; umur 41 taun) nyaéta saurang aktris Indonésia.

Pilem[édit | édit sumber]

  • Perjanjian dengan Iblis (2019)

Rujukan[édit | édit sumber]

Replace this image male.svg