Asan Seuleumak, Paya Bakong, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Asan Seuleumak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanPaya Bakong

Asan Seuleumak nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Paya Bakong, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Paya Bakong, Aceh Utara


Gnome-home.svg