Asoe Nanggroe, Meuraxa, Banda Aceh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Asoe Nanggroe
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaBanda Aceh
KacamatanMeuraxa

Asoe Nanggroe nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Meuraxa, Kota Banda Aceh, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Meuraxa, Banda Aceh


Gnome-home.svg