Atang Senjaya, Kemang, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Atang Senjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanKemang

Atang Senjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kemang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg