Atol Midway

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Gambar satelit kana Atol Midway

Atol Midway (basa Inggris: Midway Atoll) mangrupa hiji atol nu aya di Samudra Pasifik bagian kalér (deukeutna juru kalér-kulon Kapuloan Hawaii), kira-kira sapertilu jarak antara Honolulu jeung Tokyo. Wates kaping internasional aya di beulah kulon. Atol ieu miboga populasi 40 jiwa (2004, euweuh padumuk pribumi) diwangun ti karang pangaling winangun cingcin jeung sababaraha pulo leutik nu keusikan. Dua daratan utama, Pulo Sand jeung Pulo éastern, mangrupa habitat pikeun ratusan rébuan manuk laut.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Gnome-globe.svg