Atsj, Asmat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Atsj
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiPapua
KabupaténAsmat
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri91.18.02
Désa/kalurahan-

Atsj nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Asmat, Propinsi Papua, Indonésia. Citakan:Atsj, Asmat