Atu Gajah Reje Guru, Bebesen, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Atu Gajah Reje Guru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanBebesen

Atu Gajah Reje Guru nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bebesen, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bebesen, Aceh Tengah


Gnome-home.svg