Atu Kapur, Pantan Cuaca, Gayo Lues

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Atu Kapur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténGayo Lues
KacamatanPantan Cuaca

Atu Kapur nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pantan Cuaca, Kabupatén Gayo Lues, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Pantan Cuaca, Gayo Lues


Gnome-home.svg