Atu Lintang, Acéh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Atu Lintang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.04.18
Désa/kalurahan-

Atu Lintang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Atu Lintang, Acéh Tengah