Atu Lintang, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Atu Lintang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.04.18
Désa/kalurahan-

Atu Lintang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Tengah Citakan:Atu Lintang, Aceh Tengah