Atu Singkih, Rusip Antara, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Atu Singkih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanRusip Antara

Atu Singkih nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Rusip Antara, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Rusip Antara, Aceh Tengah


Gnome-home.svg