Atualuo, Ma'u, Nias

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Atualuo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanMa'u

Atualuo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ma'u, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ma'u, Nias


Gnome-home.svg