Aur Gading, Batin XXIV, Batanghari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aur Gading
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanBatin XXIV

Aur Gading nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batin XXIV, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Batin XXIV, Batanghari


Gnome-home.svg