Awe, Syamtalira Aron, Aceh Utara

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Awe
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanSyamtalira Aron

Awe nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Syamtalira Aron, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Syamtalira Aron, Aceh Utara


Gnome-home.svg