Bébénténgan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bébénténgan nyaéta kaulinan anu dipetakeun ku cara silihbeunangkeun (ditoél) bari ngajaga bénténg anu dijaga ku batu, talawéngkar, jsb.

Palaturan[édit | édit sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg