Bébénténgan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bébénténgan nyaéta kaulinan anu dipetakeun ku cara silihbeunangkeun (ditoél) bari ngajaga bénténg anu dijaga ku batu, talawéngkar, jsb.

Palaturan[édit | édit sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg