Babad Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Babad Sumedang  
PanulisR.A.A. Martanagara
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunLog. Fa Vrus
Kaping dimedalkeun1921

Babad Sumedang (éjahan heubeul: Babad Soemedang) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya R.A.A. Martanagara. Ieu buku munggaran medal taun 1921 dina wangun citak ku penerbit Log. Fa Vrus di Weltevreden.


Nulis.jpg