Babad Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Babad Sumedang  
PanulisR.A.A. Martanagara
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunLog. Fa Vrus
Kaping dimedalkeun1921

Babad Sumedang (éjahan heubeul: Babad Soemedang) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya R.A.A. Martanagara.[1] Ieu buku munggaran medal taun 1921 dina wangun citak ku penerbit Log. Fa Vrus di Weltevreden.[1] Aslina ditulis dina hurup Arap Pegon sarta basana Sunda, dina wangun dangding.[1]

Dicutat tina[édit | édit sumber]

  1. a b c Ekadjati, Edi S.; Hardjasaputra, A. Sobana; Anggawisastra, Ade Kosmaya; Masduki, Aam (1994-01-01). Empat Sastrawan Sunda Lama (dalam Indonesian). Direktorat Jenderal Kebudayaan. 


Nulis.jpg



Daptar Babad
Babad Panjalu, Babad Cirebon, Babad Cikundul, Babad Timbanganten, Babad Dermayu, Babad Pasir, Babad Sumedang,Silsilah Sajarah Bandung, Cariosan Prabu Siliwangi, Babad Godog