Babah Buloh, Sawang, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Babah Buloh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanSawang

Babah Buloh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sawang, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Sawang, Aceh Utara


Gnome-home.svg