Babakan, Sumber, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Babakan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanSumber

Babakan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sumber, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg