Babakan Kalanganyar, Pandéglang, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Babakan Kalanganyar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanPandéglang

Babakan Kalanganyar nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Pandéglang, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]


  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa (MFD) Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745