Babakan Madang, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Babakan Madang
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • Camat Azzhahir
Lega
 • Total 92,197 km2 (35,597 sq mi)
Pangeusi
 (2014)
 • Total 115.981
 • Kapadetan 0.0.013/km2 (0.0.033/sq mi)
Zona wanci UTC+7 (WIB)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 9
Ramatloka kecamatanbabakanmadang.bogorkab.go.id

Babakan Madang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |




Nuvola filesystems folder home.png