Babakan Madang, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Babakan Madang
Kacamatan
Babakan Madang is located in Kabupatén Bogor
Babakan Madang
Babakan Madang
Babakan Madang is located in Jawa
Babakan Madang
Babakan Madang
Babakan Madang is located in Indonésia
Babakan Madang
Babakan Madang
Lokasi di Kabupatén Bogor, Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°35′37.9″S 106°54′1.6″E / 6.593861°S 106.900444°E / -6.593861; 106.900444Koordinat: 6°35′37.9″S 106°54′1.6″E / 6.593861°S 106.900444°E / -6.593861; 106.900444
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • Camat Azzhahir
Aréa
 • Total 92,197 km2 (35,597 sq mi)
Populasi (2014)
 • Total 115.981
 • Dénsitas 0.0.013/km2 (0.0.033/sq mi)
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 9
Ramatloka kecamatanbabakanmadang.bogorkab.go.id

Babakan Madang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |




Nuvola filesystems folder home.png