Babakan Sadéng, Leuwiliang, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Babakan Sadéng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanLeuwiliang

Babakan Sadéng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.