Babasan jeung Paribasa - 2

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Babasan jeung Paribasa - 2  
Panulis Ajip Rosidi
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa pedaran
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2010

Babasan jeung Paribasa - 2 nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 2010 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg