Baet, Baitussalam, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Baet
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanBaitussalam

Baet nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Baitussalam, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Baitussalam, Aceh Besar


Gnome-home.svg