Bagan Asahan Pekan, Tanjung Balai, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bagan Asahan Pekan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanTanjung Balai

Bagan Asahan Pekan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Balai, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tanjung Balai, Asahan


Gnome-home.svg