Bah Kisat, Tanah Jawa, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Bah Kisat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanTanah Jawa

Bah Kisat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanah Jawa, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tanah Jawa, Simalungun


Gnome-home.svg